Csúcsi kiállítás

Ez a kiállítás volt a sorban a hatodik kiállításom. Nem is igazán számítottam rá bár tudtam hogy Marika bedelegált a csúcsi olvasókörbe, de úgy gondoltam mintahogy a könyvtárbeli kiállításom elmaradt a vírushelyzett miatt, úgy ez is el fog maradni. Nagyon örültem amikor felhívott, hogy…meg adhatja e a telefonszámomat az egyik szervezőnek. Hát persze, hogy meg. Annyira boldog voltam, szinte azonnal el akartam volna mondani mindenkinek, de csak anyunak dicsekedtem el nagy boldogan.

 

4 válasz

  1. KEDVES ILONKÁM!
    SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS VELED ÖRÜLÖK A SIKEREDNEK, SIKEREIDNEK.
    TOVÁBBI SOK SZÉP KIÁLLÍTÁST ÉS CSODÁS MŰVEKET KÍVÁNOK A JÖVŐBEN IS, S HOGY LEGYEN IDŐD, ENERGIÁD MEGVALÓSÍTANI MINDAZT, AMIT ELKÉPZELTÉL ÉS TERVEZEL MEGALKOTNI.
    NAGYON KEDVELEM A TÉMÁIDAT ÉS A FESTÉSZETI STÍTLUSODAT, S MINT MONDTAM A TÁBORBAN – SZÍVESEN MEGTANULNÁM A SZÉPSÉGES CSENDÉLETEK FESTÉSÉT TŐLED RÉGI STÍLUSBAN. REMEK FESTMÉNYEID VANNAK, ÉS NAGYON NAGYON SZORGALMAS ÉS KITARTÓ VAGY, HOGY A MŰVEID TÖKÉLETESEK LEGYENEK. NEM CSAPOD ÖSSZE A KÉPET EGY-KÉT ÓRA ALATT, MINT SOKAN MANAPSÁG…..
    MINDEN JÓT ÉS REMÉLEM, HOGY MÉG TALÁLKOZUNK ALKOTÓTÁBOROKBAN (IS).
    SZERETETTEL: IRÉN

    1. Köszönöm Irénkém nagyon kedves vagy. Nagyon szívesen megtanítom mind azt amit én tukok neked is hiszen ezért kaptuk a tudás ajándékát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.